GENOXAGE: Een doorbraak in huidverzorging! Uw DNA, onze inspiratie.

60% van ons huidverouderingsproces is genetisch bepaald. Wilt u doeltreffende huidverzorgingsproducten gebruiken afgestemd op uw eigen genetisch profiel? Vanaf nu kan dat.

De toekomst van cometica gebruikt genetica. Er is een nieuwe manier ontdekt om de huid te verzorgen en te regenereren. Cosmeticaproducten op ‘afroep’, gepersonaliseerd, speciaal voor u gemaakt!

De basis is een uitgebreide test, waarbij op een eenvoudige- en pijnloze wijze wangslijm van u wordt afgenomen, dat in het laboratorium geanalyseerd wordt. Het resultaat: een gepersonaliseerde diagnose van uw huid op basis van uw eigen DNA.

De complete huidtest analyseert de elasticiteit van de huid, het melanine gehalte en pigmentatie, de vocht-vet balans, het ontstaan van vrije radicalen in de huid, de gevoeligheid en verdraagzaamheid, rimpels, dermatologische aandoeningen, de levensduur van de cellen en de lichtgevoeligheid van de huid.

Genoxage biedt u volledig op uw huidtype en huidsituatie afgestemde producten, gebaseerd op al deze dermatologische variabelen. Met de exacte hoeveelheid werkstoffen en de beste ingrediënten voor uw huid.

Voor meer informatie over Genoxage klik hier.

LANÈCHE: Een gezonde huid, ook van binnenuit!

Geen nonsens over ‘er tien jaar jonger uitzien’ en geen fabels over 80% minder rimpels, maar eerlijke informatie over een verbeterde huidstructuur en huidconditie.

Voor meer informatie over Lanèche klik hier

MEDIK8: Huidverbetering zonder de irritatie.

Resultaat gerichte producten met hoge concentraties werkstoffen, maar zonder zeep, parfum en parabenen.
Voor meer informatie over Medik8 klik hier

COURTIN: Producten op basis van tea tree olie, een natuurlijk wondermiddel dat gebruikt wordt om veel huidproblemen te verminderen.

Deze producten zijn uitstekend geschikt voor de (jongere) acne huid en heeft een uitgebreide voetverzorgingslijn.
Voor meer informatie over Courtin klik hier

GLADSKIN: Goed nieuws voor mensen met huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie.

Heeft u last van roodheid, jeuk, puistjes of een geïrriteerde huid? Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën, zoals de veel voorkomende Staphylococcus aureus-bacterie, kunnen huidontstekingen veroorzaken of verergeren.

Gladskin, met het actieve enzym Staphefekt™, is ’s werelds enige product dat uitsluitend de veel voorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, met rust.

Voor meer informatie over Gladskin klik hier

PUI PUI: Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up merk met charisma.

Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en heeft een zeer compleet en gevarieerd assortiment.

Voor meer informatie over Pui Pui klik hier

REVITALASH: Altijd al gedroomd van mooie volle, lange wimpers?

Met het Revitalash Advanced Wimperserum komt deze droom uit en dat zonder wimperextensions. En heeft u van nature geen volle wenkbrauwen, of heeft u de wenkbrauwen in de loop van de jaren te veel geëpileerd? Dan is Revitabrow de oplossing.

Voor meer informatie over Revitalash klik hier

Divine Sensation Spray: De Must Have Beauty spray voor gezicht, handen en hals

Divine Sensation is een unieke gezichtsspray met viervoudige werking.
• Spant de huid licht aan
• Verzacht de huidstructuur
• Verfrist intens
• Geeft een mooie natuurlijke glow

Uw gezicht, hals en decolleté worden verzorgd en gehydrateerd in één handeling.
Tevens fixeert Divine Sensation de make-up en is toegestaan in het vliegtuig.

Voor meer informatie over deze spray klik hier