Fruitzuur peelingen

€ 67,50 (Glycopeel Lanèche)/€ 76,50 (Medik8) per behandeling (kuren in overleg)

Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens!

Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord.

Helaas gaat met het ouder worden ook de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop.

De huid kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijt raken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen.

Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om de huid als het ware af te “pellen”. hierdoor wordt de gezonde huid weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.

De conditie van uw huid zal aanzienlijk verbeteren en gladder worden.  Bovendien houdt uw huid meer vocht vast.

Bij Schoonheidssalon Nicole wordt er gewerkt met verschillende soorten peelingen, zowel van Lanèche als van Medik8.

Hierdoor is er voor elk type huid en huidprobleem wel een geschikte peeling.

Bij specifieke huidproblemen zoals pigmentvlekken, diepere rimpels en acne zijn er minimaal 6 behandelingen nodig, soms ook in combinatie met microdermabrasie.

Maar met een minikuur van 3 behandelingen, bijvoorbeeld tussen de levels van het Lanèche Treatment Program in, zal de conditie van uw huid ook aanzienlijk verbeteren.

Peelingen kunnen om de 2 weken worden herhaald en de behandeling wordt bij Schoonheidssalon Nicole afgesloten met de DermaShaper om de huid weer te kalmeren.

U dient er wel rekening mee te houden dat gedurende de gehele kuur en tot 4 weken na de laatste behandeling iedere dag een sunblock met ten minste factor 20 gebruikt moet worden. Verder geen zon of zonnebank gedurende de kuur tot 4 weken na de laatste behandeling.