Over Nicole

Allereerst zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Nicole Hak en ik ben sinds 1991 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure.
In mijn salon kunt u o.a. terecht voor diverse gezichtsbehandelingen (zowel huidverzorging, als huidverbetering), elektrische epilatie,  microdermabrasie en pedicure.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en ik ben dan ook trots dat ik als eerste in het Gooi Qualified Reseller ben van het nieuwe merk Genoxage. Genoxage maakt huidverzorgingsproducten gebaseerd op uw eigen DNA, een echte doorbraak in de cosmetica.

Bij de gezichtsbehandelingen in mijn salon werk ik met het huidverzorgingsmerk Lanèche, het huidverbeteringsmerk Medik8 en voor de jongere acne huid met Courtin.

Alle informatie over de behandelingen, producten en prijzen kunt u vinden op deze website.

Schoonheidssalon Nicole is lid van de ANBOS en daardoor aangesloten bij de Beautyvoordeelpas. Met deze pas kunt u via online aankopen, bij ruim 2300 webwinkels heel eenvoudig sparen voor korting op uw behandelingen of producten bij mijn salon. Lees hier hoe het werkt en doe er uw voordeel mee.

Tot slot zijn er regelmatig nieuwe aanbiedingen.
Wilt u daarvan op de hoogte gehouden worden, klik dan hier om de nieuwsbrief te ontvangen en ontvang een gratis paraffine handpakking bij uw volgende behandeling.

U kunt ons ook volgen via facebook.

Heeft u nog vragen, bel of mail gerust.

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Nicole